Ügyfélszolgálat: info@rovidarunagyker.hu (0:00-23:59)
E-mail cím:
Jelszó:
Belépés
Elfelejtett jelszó
2018. január 24. Szerda - Pál napja van

Kategóriák

Online látogatók száma: 7

Vásárlási feltételek

Az oldal szerkesztõsége az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. rendelkezéseinek megfelelõen jár el, a hatályos jogszabályok elõírásait betartja.

Webruházunkban bárki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik. A Vevő a regisztrációval egy időben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen vásárlási feltételeket, kijelenti, hogy azt ismeri, értelmezte.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Az árváltozás jogát fentartjuk.

Egyéb feltételek
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a későbbiekben tájékoztatjuk Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található adatok tájékoztató jellegűek.

Fizetési feltételek
Amennyiben partnereinknek nincs külön írásos megállapodásuk a fizetés feltételeiről, a megrendelt termékek bruttó árát és a szállítási költséget a következő módon, legkésőbb az áru átvételekor kell teljesíteniük:
  • Előre utalással melyet a rendelés visszaigazolásakor kell jelezni. A közlemény mezőbe az általunk visszaküldött megrendelés azonosító számát kell beírni , melyet a számla is fog tartalmazni. Számlaszámunk: 11600006-00000000-56711631
  • Utánvéttel a futárnak (A csomag átvételekor kell a termékek bruttó árát kifizetni.)

A vásárló a regisztráció aktiválásával elfogadja, hogy a megrendelt termékek mindaddig a www.rovidarunagyker.hu webáruház üzemeltetőjének a tulajdonát képezi amíg az ellenértékét a számlán feltüntetett bruttó összeget nem rendezi. Amennyiben így ügyfelünknek tartozása alakul ki, a számla ÁFÁ-val növelt értékére késedelmi kamatot számítunk fel, melynek mértékét a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeres szorzatában állapítjuk meg.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
Amennyiben a megrendelő a már megrendelt (és futárnak kézbesítésre átadott) termék átvételét kovetően kíván elállni a vásárlástól, abban az esetben a csomagküldés díjának a megtérítésére köteles.
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles az áru teljes vételárát megtéríteni az eladó, a csomagküldés díj, valamint a banki tranzakciós díj csökkentett értékével. A termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik.
Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan az aktuális Futárszolgálat mindenkori díjtáblázata az irányadó.

Kérjük, hogy a termékeket minden esetben valamely futárszolgálattal, vagy ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után szállíttassa vissza. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, kötelezettséget vállalunk arra, hogy a vásárolt termékek vételárát a csomagküldési díj kivételével, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.


Az eladó adatai
Megnevezés: Webdock Systems Kft.
Székhely/Postacím: 1131 Budapest, Gyermek tér 6/B. /1303.
E-mail cím: info@rovidarunagyker.hu
Telefon: +36/70 281-7540
Online ügyfélszolgálat: Kapcsolat
Nyilvántartásba bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-985268
Adószám: 23932883-2-41
Közösségi adószám: HU23932883
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-56711631
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-58012/2012

Tárhelyszolgáltató adatai
Megnevezés: Xstead Kft.
Székhely: 1131 Budapest, Gyermek tér 6/B. /1303.

Fizetési felszólítással kapcsolatos díkak
1. sz. felszólítás adminisztrációs költsége: 1500,00 Ft+Áfa
2. sz. felszólítás adminisztrációs költsége: 2500,00 Ft+Áfa